PSV kijkt rond na vertrek Pröpper: ‘Echt een versterking voor de selectie’

PSV zoekt niet alleen naar een nieuwe linksback. Na het vertrek van Davy Pröpper naar Brighton & Hove Albion is ook een nieuwe middenvelder welkom in Eindhoven.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
PSV kijkt rond na vertrek Pröpper: ‘Echt een versterking voor de selectie’

PSV zoekt niet alleen naar een nieuwe linksback. Na het vertrek van Davy Pröpper naar Brighton & Hove Albion is ook een nieuwe middenvelder welkom in Eindhoven.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!