PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Ajax gaat ultieme poging wagen voor Steven Bergwijn’

Ajax geeft de komst van Steven Bergwijn nog niet op. De Amsterdammers gaan naar verluidt een ultieme poging voor hem wagen. Dit weet clubwatcher Mike Verwey te melden van de Telegraaf.

In de Voetbalpodcast van De Telegraaf stelt Verweij dat er nog wel wat van Ajax verwacht mag worden. “Ze gaan nog een ultieme poging wagen voor Bergwijn, denk ik”, zo laat de journalist optekenen. “Ze hebben toch wel signalen bij Spurs opgevangen dat hij nog op de nominatie staat om te vertrekken. Het bod moet dan wel ruim over de twintig miljoen heen.”

Om dat voor elkaar te krijgen, moet directeur voetbalzaken Marc Overmars tot overeenstemming komen met financieel directrice Susan Lenderink. Dat leek er lang niet van te komen. “Nu lijkt het er toch op dat Overmars zich een beetje uit de houdgreep van Lenderink aan het ontworstelen is. Het laatste woord hierover is nog niet gezegd.”

Verweij meldde ook nog dat Ajax met drie scouts op een toernooi in Brazilië is om een groot talent te bekijken. “Dat schijnt om Giovanni van Palmeiras te gaan, maar die hadden ze een jaar geleden moeten halen. Toen was hij nog betaalbaar, maar nu zit de rest van de wereld daar ook achteraan. Dat is één van de grootste talenten van Brazilië.”

The post ‘Ajax gaat ultieme poging wagen voor Steven Bergwijn’ first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.