PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Van Nistelrooy ziet kansen: ‘Ze kunnen samen spelen’

Volgende week staat de kraker tussen Feyenoord en PSV op het programma. En volgens de Eindhovense trainer zijn de Rotterdammers de favoriet in dit duel. Ook sluit de oefenmeester niet uit dat hij zal gaan starten met de spitsen Luuk de Jong en nieuweling Fabio Silva.

Doordat PSV zaterdag met 2-0 van Go Ahead Eagles won, kunnen de Brabanders zich gaan focussen op de topper tegen Feyenoord. Van Nistelrooij kijkt er in ieder geval naar uit. “Feyenoord-uit, daar heb je al het hele jaar zin in”, laat de coach op de persconferentie optekenen door Voetbal International. “De Kuip, die grasmat. Het is een geweldig affiche.”

Van Nistelrooij vindt dat Feyenoord er op dit moment beter voor staat dan zijn eigen ploeg. “En Feyenoord is voor mij nu de beste ploeg van Nederland. Hoe ze spelen, hoe constant ze zijn. Ook in Europa. Ze zijn de favoriet voor dit duel. Feyenoord is een schitterende test voor ons.”

Tegen Go Ahead maakte huurling Silva zijn debuut voor PSV. Van Nistelrooij ziet dat er verschillende dingen mogelijk zijn met de Portugees. Dat hoeft niet ten koste te gaan van De Jong. “Ze kunnen ook samen spelen. Ik denk dat Fábio Silva ook goed vanaf de linkerkant kan spelen, ook al is hij van nature een echte nummer 9. Ik speel het liefst met buitenspelers en die lijn wil ik ook graag doorzetten. Daarin hebben we ook geïnvesteerd qua veldbezetting. Maar ik sluit ook niets uit als spelers in hun prestaties exploderen. Dan ga je kijken hoe je dat het beste bij elkaar kunt brengen.”

The post Van Nistelrooy ziet kansen: ‘Ze kunnen samen spelen’ appeared first on PSVReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *