PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Ajax wil El Hamdaoui aan buitenlandse club verkopen’

Mounir El Hamdaoui staat in de nadrukkelijke belangstelling van PSV. Ajax wenst echter op dit moment nog niet mee te werken aan een transfer naar de Eindhovenaren.

Ajax verkoopt de spits liever aan een buitenlandse club. Toch staat El Hamdaoui bovenaan het lijst van PSV, en is de club van technisch manager Marcel Brands bereidt om (lang) te wachten. Dit totdat Ajax haar eisen zal laten zakken.

Ajax vraagt naar verluidt zo’n vijf miljoen euro voor de spits. PSV wil El Hamdaoui echter transfervrij overnemen van de landskampioen.

‘Maar het is de vraag of je wel een transfersom kunt eisen voor een voetballer die naar de beloften is gestuurd. Bij PSV hadden we zo’n situatie met Jan Kromkamp. Die mocht van ons ook transfervrij vertrekken. Ik krijg het idee dat Ajax de boot afhoudt, omdat ze hem liever naar het buitenland zien gaan’, aldus Brands tegen het AD.

Danny Blind zegt dat Ajax hem niet transfervrij wil laten vertrekken: ‘Het klopt dat PSV geïnformeerd heeft over Mounir, maar ze hebben gevraagd of ze hem transfervrij kunnen overnemen. Dat is voor ons onbespreekbaar’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *