PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Andreas Isaksson behoudt basisplaats bij PSV’

PSV-trainer Fred Rutten weigerde uitsluitsel te geven, maar alles wijst erop dat Andreas Isaksson morgen in de Galgenwaard ’gewoon’ weer onder de lat staat bij PSV. Als de voortekenen niet bedriegen, behoudt de Zweedse doelman zijn basisplaats en moet Przemyslaw Tyton morgen tegen FC Utrecht genoegen nemen met een plaats op de bank. Dat is een klap in het gezicht van de Pool, die volledig inzetbaar is na een zware hersenschudding.

Voordat Tyton half september ernstig geblesseerd raakte in de topper tegen Ajax, was hij net drie duels de eerste keus. De laatste paar maanden voor de winterstop en tijdens het trainingskamp in La Manga liet Isaksson echter een goede indruk achter.

Rutten wilde gisteren niet ingaan op de vraag of Tyton na zijn blessureleed inmiddels weer op zijn ’oude’ niveau zit.Met het oog op het naderende Europees kampioenschap in Polen en Oekraïne is het voor zowel Isaksson als Tyton van groot belang om veel speelminuten te maken. „Ik ben trainer van PSV, geen bondscoach van Zweden of Polen”, zei Rutten niet bezig te zijn met de rol van zijn doelmannen in de nationale ploeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *