‘Anzhi Makhachkala hoopt Hiddink en Farfan te herenigen’


Het steenrijke Anzhi Makhachkala wil Jefferson Farfán en Guus Hiddink met elkaar herenigen. Hiddink zorgde er bij PSV namelijk voor dat de Peruaan, momenteel spelend voor Schalke 04, uitgroeide tot publiekslieveling. Hiddink wordt nauw in verband gebracht met de Russen, terwijl Anzhi ook hengelt naar de diensten van de Peruaanse international.

Het Duitse Bild schrijft dat Anzhi heeft geïnformeerd bij de Duitsers naar de aanvaller. Dat is voor Schalke een lastige situatie. Het contract van Farfán loopt naar dit seizoen af. De club wil graag met de speler verlengen. Uiterlijk eind februari wil Schalke een duidelijk antwoord hebben.

Mocht de Peruaan pas eind februari het besluit nemen om zijn contract niet te verlengen, dan is de aanvaller transfervrij. Maar volgens de Duitse krant wil Anzhi Farfán in de winterstop al overnemen. Daardoor komt Schalke voor een lastig probleem te staan. Of veel geld vangen voor de speler of investeren in de toekomst en hopen dat hij verlengt in Gelsenkirchen.
Anzhi is niet de enige geïnteresseerde club uit Rusland. Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan zouden ook interesse hebben.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!