PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Dat egocentrische is een talent van Robben’

Arjen Robben trekt deze maand veel aandacht van de media in met name Duitsland. Hij krijgt al wekenlang een golf van kritiek over zich heen. Ook zogenaamde voor- en tegenstanders van Robben, speler van Bayern München, uiten zich in de Media. Arjen Robben krijgt vooral te voorduren dat hij een gigantische egoïst zou zijn.

Volgens Jan van Dijk, de eerste trainer van Arjen Robben, is hij altijd zo geweest. Op jonge leeftijd zou Arjen precies zo spelen als dat hij nu doet. ‘Zijn egoïsme maakt deel uit van zijn kwaliteiten, en dat maakt hem juist zo sterk’, aldus van Dijk.
Als een club problemen heeft met de manier waarop Arjen Robben speelt, dan zou het volgens van Dijk beter zijn om hem te verkopen.
‘Arjen was en is een egoïstische voetballer, maar dat is niets nieuws. Ik ben verrast door deze discussie want juist deze kwaliteiten hebben hem zo groot gemaakt’. zegt Van Dijk.

Arjen’s contract bij Bayern München loopt in 2013 af. Eerst leek het erop dat het een verlenging zou worden, maar nu dat Robben een plaats op de bank heeft gekregen veranderd de gehele situatie. ‘Robben is geen speler voor de bank, hij wil spelen. Het is misschien beter dat hij gaat als hij er geen plezier in heeft, de clubs zullen voor hem in de rij staan.’ sluit van Dijk zijn verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *