PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Ola Toivonen gevolgt door de Europese top’

PSV wil Ola Toivonen graag behouden, maar de onlangs tot aanvoerder gepromoveerde Zweed kan rekenen op belangstelling van diverse buitenlandse clubs.

Afgelopen weeekende volgde een scout van Juventus de verrichtingen van de blonde aanvaller tijdens het oefenduel van PSV met Bursaspor, en ook Tottenham Hotspur zou Toivonen nauwlettend in de gaten houden.

Volgens Engelse media ziet trainer Harry Redknapp van de Spurs in Toivonen de ideale opvolger voor Luka Modric, die op belangstelling van Chelsea mag rekenen.

Vorig jaar had een andere Engelse topclub, Liverpool, al interesse in de Zweed, die nog tot medio 2012 bij PSV onder contract staat. In de overeenkomst is echter een optie tot nog twee jaar opgenomen, die de Eindhovenaren kunnen lichten.

En Toivonen zelf? Die schermt voorlopig met weinig onthullende teksten. “Of er interesse is? Daarop heb ik geen commentaar. Het is jammer dat we de afgelopen twee jaar derde zijn geworden met PSV, ik had hier graag Champions League gespeeld. Ik speel met veel plezier in Eindhoven en heb het naar mijn zin bij de club, maar er kan nog veel gebeuren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *