PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘PSV denkt aan nieuw stadion’

PSV overweegt over enkele jaren het Philips Stadion te verlaten voor een gloednieuwe voetbaltempel. Volgens Voetbal International laat algemeen directeur Tiny Sanders de mogelijkheden voor een nieuw stadion onderzoeken.

PSV speelt al sinds de oprichting in het Philips Stadion, dat momenteel plaats biedt aan ongeveer 35.000 toeschouwers. De club wilde het liefst het reeds bestaande stadion uitbreiden, maar na onderzoek bleek dat dit te veel geld zou gaan kosten.

Volgens VI-redacteur Iwan van Duren denkt PSV nu aan het bouwen van een gloednieuw stadion. Directeur Sanders denkt dat een nieuw stadion nodig is voor de Eindhovense club om niet achterop te raken bij Ajax en FC Twente. Bovendien zou het meer geld genereren voor de club.

PSV treedt niet naar buiten over de plannen voor een nieuw stadion vanwege de recente deal die de club met de gemeente Eindhoven sloot. De gemeente kocht toen de grond onder het Philips Stadion, waardoor PSV in één klap uit de acute financiële problemen waarmee het kampte kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *