PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘PSV meldt zich voor Marko Arnautovic’

In de zoektocht naar een nieuwe spits zou PSV volgens het Duitse Bild ook een lijntje hebben uitgeworpen naar Marko Arnautovic. De aanvaller zit bij Werder Bremen op de schopstoel.

Het medium meldt dat er dinsdag een gesprek tussen de clubleiding van Werder en één van de zaakwaarnemer van Arnautovic plaatsvond. Wat er precies besproken is, wil Efe-Firat Aktas niet kwijt. “Het ging niet over Marko. Waar het wel over ging? Dat verklap ik niet”, zegt de agent van Arnautovic. “We hebben informatie uitgewisseld.”

De miljoenenaankoop uit Oostenrijk wordt door Bild echter in verband gebracht met PSV. De Eindhovenaren zouden voorzichtig geïnformeerd hebben naar de status van Arnautovic. De jonge aanvaller ligt bij Werder onder vuur. Met PSV-trainer Fred Rutten werkte hij bij FC Twente eerder wel succesvol samen.

Een andere zaakwaarnemer is een stuk duidelijker. “Sinds dinsdag 11 uur ligt er een schriftelijke aanvraag voor Arnautovic”, stelt Franjo Vranjkovic. Die transferaanvraag komt volgens Bild uit Frankrijk. Een club uit de topvijf van het land hengelt naar de diensten van de Oostenrijks international.

Arnautovic zelf wil zijn avontuur in Bremen nog niet opgeven. “Ik steek mijn kop niet in het zand, dat zit niet in mijn karakter.” De broer van Arnautovic, Danijel, bevestigt dat de spits bij Werder wil blijven. “Hij voelt zich goed. Een transfer is geen thema.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *