PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘PSV ontving nog geen bod op Dries Mertens’

Dries Mertens is dit seizoen een van de smaakmakers van het grondig vernieuwde PSV Eindhoven. Ondanks zijn goede spel is er volgens technisch directeur Marcel Brands nog geen concrete interesse van buitenaf en is er nog geen bod ontvangen op de kleine Belg. Brands is dan ook heel tevreden over de speler van de Eindhovenaren.

“Er zijn nog geen clubs die hebben gebeld voor Mertens”, meldt Brands aan Goal.com. “We hebben daarom ook nog geen bod ontvangen. Als we thuis spelen zitten er vaak clubs op de tribune, maar we weten niet precies voor wie ze komen. Het zou kunnen dat ze naar spelers kijken voor de toekomst, maar ook dat is niet zeker.”

“We zijn in ieder geval niet van plan om Mertens te verkopen”, vervolgt de bestuurder. “Het is niet ons beleid om een speler te kopen en deze na zes maanden weer te laten gaan. Rondom Mertens gebeurt er niets. Alles wat je in de media leest zijn geruchten.”

De scouts die iedere week op de tribune bij PSV zitten voor Mertens (foto) komen zou Brands dat absoluut niet verbazen. “Hij heeft al dertien doelpunten gemaakt en ook behoorlijk wat assists gegeven. Voor een vleugelspeler is dit behoorlijk veel. Hij heeft zich goed ontwikkeld, want we volgden hem al een lange tijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *