PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Rutten ziet Cocu als zijn opvolger’

In december maakte de huidige manager van PSV, Fred Rutten, bekend dat hij aan het eind van het seizoen opstapt als manager van de grootste club uit Eindhoven. De Overijsselaar, die drie seizoenen aan het roer stond bij PSV, ziet in Philip Cocu zijn opvolger en tipt de club over zijn assistent.

Rutten ziet de oud-PSV’er wel degelijk als een grote kanshebber om de strijd wie hem op mag volgen. “Ik zou het wel aandurven met Phillip Cocu als hoofdcoach”, vertelt de coach tegenover het Algemeen Dagblad. “Als je het over mijn assistenten hebt, dan wordt hij toch als eerste genoemd.”

“Phillip moet het zelf ook willen”, vervolgt Rutten, die wel inziet dat het lastig is voor Cocu om gelijk het stokje van Rutten over te nemen, aangezien PSV meestrijdt om een plek in de bovenste regionen en zelfs het landskampioenschap. “Het belangrijkste is wat het beste bij PSV past”, aldus de aftredende hoofdcoach.

Verder gaf Rutten aan nog geen idee te hebben wat zijn volgende klus wordt. “Straks een sabbatical nemen is ook een optie, ik ben nu twintig jaar onderweg. Uit de grond van mijn hart zeg ik: op dit moment speelt er niets. Ik ben ambitieus, maar heb nooit aangegeven in welke richting.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *