‘Vennegoor of Hesselink dichtbij contract bij PSV’

Jan Vennegoor of Hesselink lijkt zich op te kunnen maken voor een terugkeer op het oude nest. PSV is overtuigd geraakt van de kwaliteiten van de spits en wil hem een contract aanbieden, meldt het Eindhovens Dagblad.

De 32-jarige Vennegoor of Hesselink traint inmiddels een week mee met de selectie van PSV en maakt een goede indruk op Fred Rutten. De coach wil de transfervrije spits dan ook een contract laten tekenen, al is dit nog geen uitgemaakte zaak. “Hij mag er wat mij betreft nu bij”, zegt Rutten tegen het Eindhovens Dagblad.

Volgens technisch manager Marcel Brands heeft PSV momenteel namelijk geen budget voor een extra contractspeler. Wanneer dit budget er wel is, tekent Vennegoor of Hesselink vermoedelijk een contract tot het einde van dit seizoen.

Vennegoor of Hesselink speelde tussen 2001 en 2006 ook al voor PSV, waarmee hij destijds de halve finale van de Champions League haalde. Daarna kwam de boomlange spits uit voor Celtic, Hull City en Austria Wien. De Oldenzaler brak bij FC Twente door in het betaald voetbal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *