PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Ajax en PSV hebben Barcelona KO gekregen’

Zowel PSV als Ajax zijn nog altijd in de markt voor het Belgische toptalent Jorthy Mokio. Dit weet de journalist Matteo Moretto te melden. Opvallend genoeg zou FC Barcelona niet meer in de markt voor hem zijn.

In mei bracht de vader van Mokio nog een bezoek aan het Camp Nou-stadion (althans: dat wordt momenteel natuurlijk verbouwd, dus eerder La Masia), waar hij gespot werd aan de zijde van sportief directeur Deco. Op dat moment meldde Moretto dat Barça in de markt was voor de 16-jarige centrumverdediger, maar dat de strijd zéker nog niet gestreden was.

En dat blijkt wel, want nu stelt hij op X dat Ajax én PSV op poleposition liggen om dit talent in te lijven. Dat kan natuurlijk niet, met zijn tweeën op de eerste plaats, en de Amsterdammers lijken dan ook een streepje voor te hebben. Volgens het X-account TransferWatch is Mokio erg enthousiast over de zogenaamde ‘Mika Godts-route’, die de beleidsbepalers in de Johan Cruijff ArenA hem naar verluidt voorgespiegeld hebben.

In België wordt de speler in kwestie gezien als een absoluut toptalent. Hij is pas 16 jaar oud, maar desondanks speelde hij al wel vier officiële duels in de Jupiler Pro League, in het eerste elftal van AA Gent. De Buffalo’s stelden hem vooral op om hem ervan te overtuigen een profcontract te ondertekenen in Gent, maar dat gaat sowieso niet gebeuren. Het wordt Ajax. Of toch PSV. Maar niet FC Barcelona.

Het bericht ‘Ajax en PSV hebben Barcelona KO gekregen’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *