PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Ajax pakt uit met komst van Pablo Rosario’

Journalist Mike Verweij zou het een logische keuze vinden als Ajax deze zomer uitpakt met de komst van Pablo Rosario. De nieuwe trainer Francesco Farioli werkte afgelopen seizoen samen met de middenvelder bij Nice.

“Vaak zie je dat trainers een aantal spelers meenemen naar hun nieuwe club”, stelde Pim Sedee bij de podcast Kick-off van De Telegraaf. “Bij OGC Nice speelt Rosario. Dat zou een logische keuze zijn. Volgens mij was hij ook een van de bepalende spelers onder Farioli”, aldus Ajax-clubwatcher Verweij.

“Hij kent de Eredivisie en heeft bij Ajax in de jeugd gespeeld. Hij is ook een Nederlandse speler, dus ik kan me voorstellen dat hij meegaat”, vervolgde de Ajax-watcher. Rosario heeft nog een jaar contract in Zuid-Frankrijk, zijn transferwaarde wordt momenteel op zo’n 8 miljoen euro geschat.

Rosario speelde eerst in jeugdopleiding van Feyenoord, om via DWS bij Ajax te belanden. Nadat de hoofdstedeling tussen 2010 en 2014 in Amsterdam speelde, toog hij naar Almere City. Bij PSV brak hij door in het betaalde voetbal, waarna hij in 2021 een buitenlandse transfer maakte naar Nice voor 6 miljoen euro

Het bericht ‘Ajax pakt uit met komst van Pablo Rosario’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *