PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Ajax-sterren deze zomer wel degelijk weg bij Ajax’

Het is helemaal niet uitgesloten dat Brian Brobbey en Steven Bergwijn deze zomer zullen vertrekken bij Ajax. Met dit nieuws pakt de Telegraaf uit.

Ajax is geenzins van plan om Brobbey komende zomer te laten gaan, maar daar kan volgens de ochtendkrant na het EK toch verandering in komen. “De man van 18 Eredivisie-treffers vorig seizoen en een van de weinigen die zich onttrok aan de sportieve malaise, weet hoe het wereldje werkt. Breekt de beresterke spits dit EK door bij het Nederlands elftal, dan staan de Europese (top)clubs in de rij.”

Volgens de krant kan Ajax een goed financieel bod daarnaast ook niet weigeren. “De Amsterdammers zitten na het opnieuw mislopen van Champions League-voetbal niet bepaald in de financiële positie om ’nee’ te zeggen tegen een topaanbieding…”

Steven Bergwijn, die geen al te best seizoen kende bij Ajax, mag volgens de krant wel uitkijken naar een nieuwe club. “Ajax wil zijn aanvoerder deze zomer in principe niet laten gaan, maar voor de juiste prijs is een transfer mogelijk. Ajax betaalde voor Bergwijn in 2022 een clubrecordbedrag van 32 miljoen euro. Zijn marktwaarde is vervolgens gedaald, maar een sterk EK kan daar zomaar verandering in brengen. Er is voor Bergwijn belangstelling vanuit de Premier League en het Midden-Oosten.”

Het bericht ‘Ajax-sterren deze zomer wel degelijk weg bij Ajax’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *