PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Ajax wint grote slag van rivaal PSV’

Ajax heeft Sean Steur voor de club weten te behouden. Het grote talent zal een contract ondertekenen tot de zomer van 2027.

Steur wilde niet zomaar bijtekenen omdat hij concrete sportieve plannen met hem wilde zien bij Ajax. “Daarvan raakte Steur de voorbije dagen volledig overtuigd toen de clubleiding van Ajax hem de inhoud en methodes van het nieuwe trainingstraject concreet uitstippelde. Steur gaf daarop zijn ja-woord en zal spoedig zijn krabbel zetten onder een driejarige verbintenis bij Ajax”, meldt het Algemeen Dagblad nu.

Steur speelt momenteel voor de Onder 17-ploeg van Ajax, waar hij één van de sterkhouders is van het team. Hij maakt indruk als tweebenige centrale middenvelder, waardoor de landskampioen hem maar al te graag wil verwelkomen in de jeugdopleiding.

Bij PSV had Steur samen kunnen gaan spelen met zijn broer Roy. De 19-jarige doelman keepte al meerdere duels voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Dit seizoen kwam Sean Steur tot 31 officiële duels in het Ajax-shirt. Daarin was hij goed voor zeven goals en zeven assists. In de laatste speelronde van de competitie maakte hij nog zijn debuut voor Jong Ajax.

Het bericht ‘Ajax wint grote slag van rivaal PSV’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *