Amerikanen krijgen geen genoeg van ex-PSV’er Beasley en besluiten tot ‘re-signing’


Voormalig PSV’er DaMarcus Beasley (36) weet nog altijd niet van ophouden. De 126-voudig (!) international van de Verenigde Staten was eigenlijk transfervrij vertrokken bij zijn club Houston Dynamo, dat Beasley echter weer terug heeft gehaald.

De nummer 9 van de voorbije Western Conference-jaargang heeft de ‘re-signing’ zondagochtend (plaatselijke tijd, red.) wereldkundig gemaakt. Beasley heeft een eenjarig contract ondertekend en zal in elk geval tijdens het komende Major League Soccer-seizoen nog actief zijn voor Houston Dynamo.

De club is tevreden over de afgesloten deal. “DaMarcus is een modelprof en een cruciale speler in onze selectie”, laat vice-president Matt Jordan weten aan de clubsite. “Zijn kwaliteiten als speler en zijn winnaarsmentaliteit zullen van vitaal belang zijn tijdens het komende seizoen.”

Beasley loopt al jarenlang rond in het profvoetbal: de linkspoot brak aan het begin van de eeuw door bij Chicago Fire en verdiende in 2004 een transfer naar PSV. Na twee jaar in Eindhoven vertrok de Amerikaan naar Manchester City. Later diende hij Glasgow Rangers, Hannover 96 en het Mexicaanse Puebla FC, voordat hij in 2014 neerstreek in Texas.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!