Ancelotti reageert op geruchten: ‘Ik zou een moord doen voor Lozano’

Carlo Ancelotti geeft aan erg gecharmeerd te zijn van Hirving Lozano, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met zijn club SSC Napoli. Of de interesse klopt, laat de Italiaan niet weten.

In een uitgebreid interview met de krant Corriere dello Sport wordt Ancelotti geconfronteerd met de namen die aan Napoli worden gelinkt. Lozano is er daar een van, maar naar verluidt staan ook oud-Ajacied Stanislav Lobotka (Celta de Vigo) en Nicoló Barella (Cagliari) op de shortlist van Napoli. 

“We hebben afgelopen zomer onderhandeld over Lobotka, toen we Fabian Ruiz dreigden mis te lopen vanwege zijn clausule (hij speelde bij Real Betis, red.)”, zegt Ancelotti. “Barella is een sterke speler en voor Lozano zou ik een moord doen. Maar voor nu ben ik tevreden met mijn uitstekende selectie. Deze groep speelt nog niet op honderd procent. Fabian Ruiz heeft nog geen honderd procent laten zien, net als Arkadiusz Milik of Piotr Zielinski.”

“Lorenzo Insigne gaf tot november meer dan honderd procent, waardoor hij nu in een dip zit. Ik heb een goed gebalanceerde selectie en hier en daar wissel ik wat om ervoor te zorgen dat ze zich allemaal onderdeel van het project voelen. Op de lange termijn betaalt dat zich uit. Bijvoorbeeld: bij Real Madrid had ik spelers als Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Sergio Ramos, Xabi Alonso en Angél Di Maria. Dus er was een groot gat tussen de basisspelers en reservespelers.”

Lees ook: ‘Europese top jaagt op PSV-duo: vertrek in de zomer is nagenoeg zeker’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *