Andreas Isaksson volgende zomer transfervrij

Andreas Isaksson bevestigde tegenover Zweedse media dat hij van PSV te horen heeft gekregen dat de club zijn volgende zomer aflopende contract niet zal verlengen. ‘Er komt geen verlenging. Ik ben volgend jaar zomer transfervrij. Dat is geen probleem. Ik heb het naar mijn zin gehad in Eindhoven, maar het is leuk om iets nieuws te proberen. Ik hoop nog een paar jaar in het buitenland te blijven spelen”.

De keeper had van PSV te horen gekregen dat het mee zou werken aan een transfer. Daar kwam het niet van. Hij zal nu bij PSV blijven. Vooralsnog gaf Fred Rutten de voorkeur aan de Zweed boven nieuwe aanwinst Tyton. “Het gaat lekker dit seizoen, ik voel me in goede vorm,” aldus de Zweed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *