Angeliño verovert shirt van Messi: ‘Ik ken hem van Manchester City’


Angeliño hield eind november een bijzonder aandenken over aan het Champions League-duel met FC Barcelona. PSV ging weliswaar onderuit tegen de Spaanse landskampioen (1-2), maar de linksback bemachtigde het shirtje van de Argentijn.

“Mijn broer wilde zijn shirt, dus ik zei: Ik zal het proberen“, vertelt Angeliño bij Andy in de Auto. “De eerste wedstrijd tegen Barça haalden we een slecht resultaat (4-0, red.), dus wilde ik het niet vragen. Dit was uiteindelijk een mooi presentje voor mijn broer.”

Angeliño had een voordeel bij zijn verovering, want hij kende Messi al. “Een paar jaar geleden heb ik bij Manchester City samengetraind met Messi. Ze kwamen met de nationale ploeg van Argentinië op bezoek, dus daar ken ik hem van. Toen ik zijn shirt vroeg en hem zag, zei hij: Ja, natuurlijk krijg je hem.”

De linksback van PSV is onder de indruk van Messi, die in de twee ontmoetingen met PSV goed was voor vier doelpunten en een assist. “Hij loopt een beetje over het veld, maar hij heeft aan één moment genoeg en killt dan de wedstrijd.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!