PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Bakkal gaat met Feyenoord voor Europees voetbal

Otman Bakkal trainde gisteren voor het eerst mee met Feyenoord. De 26-jarige middenvelder wil in de Kuip de weg naar boven weer inslaan nadat hij bij grote liefde PSV op een zijspoor was geraakt. ‘Ik heb eerder succesvol samengewerkt met Ronald Koeman, dat is nu weer het doel’, zegt hij in het AD.

Langs het trainingsveld op Varkenoord heerst een positieve stemming. Tegenover de verkoop van Leroy Fer staat de komst van Otman Bakkal en de Zweed John Guidetti. De laatste traint pas volgende week voor het eerst mee met de selectie. Bakkal maakte nu al vast kennis met Rotterdam-Zuid.

‘De ontvangst voelt goed,’ vertelde Bakkal na afloop. ,,Ja, ik ben gehuurd omdat Leroy Fer is vertrokken. Maar ik wil mezelf niet vergelijken met Fer. Hij is een prima speler, FC Twente haalt hem niet voor niets binnen. Bovendien is hij zelf opgeleid door Feyenoord. Ik ben een ander type.’

‘Toen Feyenoord interesse toonde, was ik meteen enthousiast,’ zegt Bakkal in het AD. ‘De transfer is heel snel gegaan. Mijn hart lag natuurlijk altijd bij PSV, ik heb nooit gedacht dat ik nog eens voor Feyenoord zou spelen. Ik wil hier een ticket voor Europees voetbal halen. Ooit haalde ik het Nederlands elftal, de vorm uit de periode moet ik weer terug vinden. Feyenoord heeft een goede groep.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *