PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Bakkal niet bezig met volgend seizoen

Feyenoord-middenvelder Otman Bakkal heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen zal spelen. De 26-jarige middenvelder wordt dit seizoen door Feyenoord van PSV gehuurd en is nog niet bezig met volgend seizoen. Hij wil zich dit seizoen volledig op Feyenoord richten.

“Ik kijk niet zover vooruit. Ik probeer nu eerst mijn focus te leggen op het voetbal en op het Feyenoord waar ik nu in speel en al te ver vooruit kijken heeft weinig zin. Het is nog niet eens winterstop. Ik denk dat alle concentratie en motivatie moet uitgaan naar het voetballende gedeelte want dat hebben we hard nodig”, vertelde Bakkal aan Megastad FM.

Bakkal, die tot dusver acht competitieduels voor Feyenoord speelde dit seizoen, heeft het prima naar zijn zin bij de Rotterdamse ploeg. “Ik heb nog steeds het gevoel dat ik een goede keuze heb gemaakt, ik voel me hier goed, alleen de resultaten zijn natuurlijk de laatste weken niet goed geweest en het is dan nu aan ons om dat zondag om te gaan draaien.”

Door de interlandperiode kon de rust terugkeren bij Feyenoord. “Het is relatief rustig geweest. We hebben met de jongens die hier zijn gebleven goed kunnen trainen. We hebben nog een oefenwedstrijd gehad. Nu mogen we zondag weer en dan gaan we knallen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *