PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Bergwijn staat echt op de radar bij Bayern München, in die categorie denken ze’

Bayern München werd al gelinkt aan Ajacieden Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, maar ook PSV-aanvaller Steven Bergwijn is in beeld bij Der Rekordmeister. Dat weet journalist Maarten Wijffels te melden in een podcast van het Algemeen Dagblad.

“Ze hebben gezien aan Van Bommel en Robben dat Nederlanders daar wel passen. Ze moeten natuurlijk wat met die vleugels na Ribéry en Robben. Ook Bergwijn staat daar echt wel op de radar, weet ik wel”, zo vertelt Wijffels. “Het is niet gezegd dat ze hem halen, maar in die categorie denken ze wel. Het zou zomaar kunnen dat Bayern drie Nederlanders heeft volgend seizoen.”

Dat lijkt overigens al achterhaald, aangezien De Jong volgens De Telegraaf op weg is naar Paris Saint-Germain. Volgens Wijffels is het wel de categorie waarin Bayern zoekt. “Ze zoeken echt jongens met de potentie om door te groeien. Bayern kan wel zeggen: we halen iemand die al 26 is. Maar ze moeten echt weer wat gaan opbouwen.”

“Jongens als Schweinsteiger en Lahm kwamen ook op jonge leeftijd in het team”, aldus Wijffels. “Tegelijkertijd moeten ze presteren, maar ze hebben nog wel een categorie spelers die dan de kar trekt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *