PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Bij vertrek gaat Ajax zich melden bij PSV’

Mocht Gabriel Misehouy ervoor kiezen om te vertrekken bij Ajax dan zullen de Amsterdammers proberen om Isaac Babadi over te nemen van PSV. Hier werd onlangs melding van gemaakt in de voetbalpodcast van ‘Kick-Off’ van ‘De Telegraaf.

Ik heb wel gehoord dat er bij Ajax wel wat belangstelling is voor sommige spelers”, stelt clubwatcher Mike Verweij. “Ze willen ook wel van wat spelers af. Dat is ook nodig om uiteindelijk nog een aankoop of huurdeal te doen. In principe is Henderson de enige, maar als er spelers weggaan en er salaris-technisch ruimte wordt gemaakt, dan is er misschien nog wat mogelijk.”

De naam van PSV-middenvelder Isaac Babadi is ter sprake gebracht als mogelijke aanwinst. “Maar Ajax wil Babadi niet als Misehouy gewoon bijtekent”, zo weet Verweij. “Misehouy staat ook in de belangstelling van een aantal Engelse club zoals Manchester City. Bijzonder is dat hij een zaakwaarnemer voor in Nederland en voor in het buitenland heeft. Maar die jongen traint inmiddels met het eerste mee, maakt hele goede stappen.”

“Ajax heeft toch wel de hoop dat hij zo verstandig is om nog een paar jaar in Nederland te blijven en een nieuw contract te tekenen”, zo refereert Verweij aan Gabriel Misehouy. “Als dat gebeurt, dan zou het een heel slecht signaal zijn om Babadi te halen, ook naar Hlynsson toe. Dus dan denk ik dat Ajax Babadi niet hoeft te hebben.”

Het bericht ‘Bij vertrek gaat Ajax zich melden bij PSV’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *