Blessure Cody Gakpo valt mee voor PSV

De blessure die Cody Gakpo heeft opgelopen bij Oranje lijkt mee te vallen. De buitenspeler verliet het trainingskamp van het Nederlands elftal voortijdig met een blessure, maar de ernst daarvan is in elk geval niet heel erg. Het gaat om een lichte blessure en hij traint alweer in Eindhoven, al is speeltijd komend weekend nog wel een serieus vraagteken.

Dat weet het Eindhovens Dagblad althans. De ochtendkrant schrijft over de hoop die PSV heeft over de inzetbaarheid van Gakpo in de topper tegen AZ, die meteen na de interlandbreak op de rol staat in de Eredivisie. Dinsdag heeft de aanvaller wel alweer voorzichtig getraind bij PSV, maar speelminuten tegen Turkije waren niet haalbaar en daardoor keerde hij terug bij zijn club.

Dat er alweer gesproken wordt over speeltijd, is positief. Daarmee lijkt Gakpo niet lang uit de roulatie te liggen voor coach Roger Schmidt, die zware weken te wachten staat met zijn elftal. Na het duel met de Alkmaarders wachten namelijk de ontmoetingen met Real Sociedad en Feyenoord.

PSV zal het in elk geval moet moeten stellen zonder middenvelder Davy Pröpper, die voor het duel met Benfica een spierblessure opliep. Ook Maximiliano Romero, Richard Ledezma, Shurandy Sambo en keeper Maxime Delanghe ontbreken nog altijd bij de Eindhovenaren.

The post Blessure Cody Gakpo valt mee voor PSV first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *