PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Brands: ‘Ik begrijp de boze reacties van supporters wel’

Marcel Brands zegt niet verrast te zijn door de vijandige reacties van de PSV-supporters. De technisch manager van PSV opperde dat Louis van Gaal wel een geschikte kandidaat zou zijn om huidig trainer Fred Rutten op te volgen. Dat stootte tegen het zere been van de supporters. Rutten zal aan het einde van dit seizoen stoppen als keuzeheer van de huidig koploper in de Eredivisie.

Niet alleen supporters konden de suggestie Van Gaal niet op prijs stellen, maar ook oud-spelers van PSV konden zich hier niet in vinden. Zo keerde Willy en René van der Kerkhof zich tegen het geopperde idee en zei Mark van Bommel niet terug te keren naar Eindhoven als Van Gaal aangesteld zal worden.

Brands zelf vind de situatie overtrokken en weet wel hoe het leeft binnen de club. “Ik praat van tijd tot tijd ook met vertegenwoordigers van de supportersvereniging.” De beleidsbepaler wil niet negatief zijn over de trainers waarmee hij goed heeft samengewerkt. “Louis van Gaal werd er nu uitgelicht door de situatie bij Ajax, maar ik had net zo goed Martin Jol, Dick Advocaat, Erwin Koeman, Ronald Koeman of Adrie Koster kunnen noemen.” Naast Van Gaal is ook Dick Advocaat een voorname kandidaat om Rutten op te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *