PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Brands: ‘Jeugdspelers PSV erg talentvol’

PSV was afgelopen zomer druk bezig met het versterken van de selectie, daarbij leek het even of de eigen jeugd vergeten werd. Technisch manager Marcel Brands heeft echter veel vertrouwen in de jeugd van de club uit Eindhoven.

“Onze jeugdspelers zijn erg talentvol, maar ook heel erg jong”, zegt Brands in de papieren editie van Voetbal International. “Jurgen Locadia (17), Memphis Depay (17) en Marcel Ritzmaier (18) worden niet vergeten. We hebben nu 21 selectiespelers en een stuk of vijf, zes jonge gasten erachter. Dat is prima.”

Om de beloftenploeg te versterken haalde PSV ook twee spelers die in eerste instantie aansluiten bij Jong PSV. De achttienjarige Ruben Bentancourt kwam over van het Uruguayaanse Danubio, terwijl de zeventienjarige Jetro Willems Sparta verliet voor een avontuur in Eindhoven. Het tweetal krijgt de tijd om bij de beloften te rijpen.

PSV kocht naast de twee jongelingen vooral spelers als directe versterkingen voor de ploeg van trainer Fred Rutten. Met Khalid Sinouh, Dries Mertens, Timothy Derijck, Tim Matavz, Georginio Wijnaldum, Kevin Strootman en Przemyslaw Tyton kwamen er nog eens zeven nieuwe namen naar de Brabantse club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *