PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘David Hancko belangrijk in nieuwe Feyenoord-deal’

Feyenoord-mandekker David Hancko zou een rol hebben gespeeld in de naderende aanstelling van trainer Brian Priske bij Feyenoord.

Sparta Praag blokkeerde de overstap de afgelopen tijd, maar weet De Telegraaf: “Priske heeft zelf duidelijk gemaakt aan zijn huidige club dat hij zeer geïnteresseerd is in een transfer en aan Feyenoord heeft hij laten weten dat hij staat te popelen om het werk van Slot voort te zetten. Hij is net als de naar Liverpool verhuisde coach een groot aanhanger van het zeer offensieve voetbal dat Feyenoord onder Slot is gaan spelen.”

Naar verluidt zou Feyenoord-verdediger Hancko de Deen als ‘een uitstekende keuze’ hebben bestempeld. “Hancko hield de prestaties van zijn oude club en dus ook die van Priske na zijn vertrek goed in de gaten. Hij was in de maanden dat hij nog met hem werkte onder de indruk van de aanvallend ingestelde trainer, die zijn visie en speelwijze goed kon overbrengen op de spelers van Sparta Praag”, zo weet de krant.

Voor bijna twee miljoen euro zouden beide clubs het eens zijn geworden. Een voordeel is dat hij vloeiend Nederlands spreekt, mede dankzij diens Belgische verleden als speler en trainer.

Het bericht ‘David Hancko belangrijk in nieuwe Feyenoord-deal’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *