De Jong kondigt uitgaande transfer aan, ‘niet heel veel nieuws’ over Ramselaar

PSV zal deze winterstop afscheid nemen van één à twee spelers, kondigt technisch manager John de Jong aan tijdens de Nieuwjaarsshow van de Eredivisie-koploper. Ramon Pascal Lundqvist is op weg naar de uitgang en ook Bart Ramselaar zou PSV de rug toe kunnen keren.

Lundqvist werd de afgelopen week nadrukkelijk gelinkt aan NAC Breda, maar heeft nog meer ijzers in het vuur: BN DeStem schreef maandagochtend dat er ook belangstelling is van VVV-Venlo en vanuit Griekenland. “Ik weet dat hij een aantal gesprekken met clubs heeft gehad. Ik denk dat hij binnen nu en een week zijn keuze zal maken en gaat vertrekken bij PSV”, aldus De Jong. Het is overigens de vraag of NAC zo lang kan en wil wachten: in BN DeStem viel al te lezen dat het voor de Bredanaars een kwestie van ‘graag of niet’ was.

Ramselaar kreeg voor de winterstop al te horen dat er voor hem geen toekomst meer is in Eindhoven. Volgens De Jong mag de 22-jarige Amersfoorter nog steeds uitzien naar een nieuwe werkgever. “Dat zou dan geen verhuur zijn, maar een verkoop. Maar daar is momenteel niet heel veel nieuws over.”

De Jong en collega-directeur Toon Gerbrands hadden het druk tijdens de Nieuwjaarsshow, waarin ook het contract van Jorrit Hendrix officieel werd verlengd. Het tweetal ging bovendien in op de transfergeruchten rondom Hirving Lozano: de Mexicaan is niet te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *