“Dertig miljoen voor Hirving en twintig voor Steven, dat gaan wij niet betalen”


Marcel Brands denkt dat Hirving Lozano en Steven Bergwijn het in de Engelse top lastig zullen gaan krijgen. De sportief directeur bij Everton, die afgelopen zomer overkwam van PSV, durft het risico met zijn voormalige pupillen niet aan.

Brands haalde de Braziliaan Richarlison als versterking op de vleugel. “Ik denk dat als Hirving Lozano en Steven Bergwijn in de Premier League direct naar de absolute top gaan, ze het heel lastig krijgen”, zegt de sportief directeur van The Toffees tegen Voetbal International. Kijk naar Keita bij Liverpool. Die wordt voor ruim vijftig miljoen euro van Leipzig gehaald, maar die zit gewoon op de bank.”

“Natuurlijk zijn Lozano en Bergwijn interessante spelers”, vervolgt Brands. “Maar dertig miljoen voor Hirving en twintig miljoen voor Steven, dat gaan wij niet betalen. Voor Richarlison hebben wij inderdaad veel geld betaald, maar hij is 21 jaar en heeft het al in de Premier League laten zien. Hij gaat waarschijnlijk het dubbele opleveren. Bij Lozano en Bergwijn weet ik dat nog niet.”

“Als Lozano twintig miljoen zou kosten, zou ik het overwegen”, legt Brands zijn redenering uit. “Bij hogere bedragen kijken wij naar spelers die het al hebben bewezen in de Premier League of in een andere grote competitie.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!