‘Donyell Malen dreigt PSV met keiharde mededeling’


Het is crisis op het moment bij PSV. De resultaten zijn bar slecht en dat zou zomaar grote consequenties kunnen hebben voor de spelers. In de NOS Voetbalpodcast concludeert de voetbalcommentator dat met name Donyell Malen de situatie meer dan beu is. “Ik heb Malen meegemaakt, die loopt rond met een gezicht… dat wil je niet weten”, aldus Elshoff, die dit zag gebeuren in Lissabon. “Hij is het helemaal zat.”

Elshoff is zéér kritisch op Van Bommel. “Hij weet het niet meer, hij heeft volgens mij geen idee. (…) Als dit elftal drie of vier jaar bij elkaar blijft, dan eet ik mijn schoenen op. Live in deze podcast. Als ik Malen of Bergwijn was, dan zou ik als de wiedeweerga op zoek gaan naar een nieuwe club als het zo doorgaat.”

“Je gaat toch niet blijven bij een PSV dat geen enkele zekerheid meer heeft op Champions League- en topvoetbal? Ze dreigen ook nog hun kansen te verspelen voor het EK. Voor de bondscoach zijn ze misschien alleen nog in beeld tegen AZ en Ajax, de topwedstrijden”, aldus Elshoff.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!