‘Donyell Malen wordt dit weekend gekeurd door Borussia Dortmund’

Donyell Malen zet zijn loopbaan zo goed als zeker voor in de Bundesliga. Hij wordt namelijk dit weekend gekeurd door Borussia Dortmund. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De regionale krant laat weten dat ‘bijna alles nu klaar is voor de transfer’. Dit weekend zal de rappe aanvaller medisch gekeurd worden door Dortmund en daarna kan hij meteen aansluiten bij de selectie van BVB. Malen is nu namelijk niet in Duitsland, maar in Zwitserland. Daar belegt zijn nieuwe club namelijk een trainingskamp.

Naar verluidt krijgt PSV ongeveer dertig miljoen euro voor Malen. Een percentage daarvan zal het af moeten staan aan zaakwaarnemer Mino Raiola, die een deel van de transferrechten van de spits in handen heeft. Verder krijgen Ajax (anderhalf procent) en Arsenal (één procent) ook nog een deel van de transfersom.

Malen was het afgelopen seizoen goed voor negentien goals en acht assists in 32 Eredivisie-duels. Hij had deze zomer zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur en Dortmund toonde al snel interesse. Liverpool werd ook even genoemd, maar de Duitsers tonen zich daadkrachtiger. Bij Die Schwarzgelben is Malen de beoogde opvolger van Jadon Sancho.

The post ‘Donyell Malen wordt dit weekend gekeurd door Borussia Dortmund’ first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *