Driessen looft én bekritiseert Van Bommel: “Makkelijk om Pereiro te slachtofferen”

Valentijn Driessen is blij dat Erick Gutiérrez een kans krijgt bij PSV. De Mexicaanse spelmaker maakte vrijdagavond tegen Excelsior zijn basisdebuut bij de Eindhovenaren en staat ook dinsdagavond tegen Internazionale aan de aftrap.

Dat laatste wist de chef voetbal van De Telegraaf nog niet toen hij maandagavond aanschoof bij Natafelen met Kees op FOX Sports. “Eindelijk is de wijsheid in de man getreden”, doelt Driessen op PSV-trainer Mark van Bommel. “Want dit is natuurlijk een uitstekende speler die PSV alleen maar beter maakt. Veel beter dan Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro.”

De Uruguayaan is vooralsnog het slachtoffer van de doorbraak van Gutierrez, tot onbegrip van Driessen. “Ik had graag gezien dat Pereiro de kans kreeg om samen met Guti te spelen tegen Excelsior”, liet de journalist weten. “Ik vond het heel makkelijk om Pereiro te slachtofferen. Ik had Gutiérrez liever op de plek van Hendrix gezien.” Van Bommel zet Hendrix al het hele seizoen samen met Pablo Rosario op het middenveld. “Moet je dan tegen Excelsior vasthouden aan het blok Rosario-Hendrix?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *