PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Dumfries tipt PSV: ‘Volgende keer moet er een Suriname-dag komen’

Denzel Dumfries heeft vrijdagavond genoten van de Mexicaanse avond in het Philips Stadion. De rechtsback was tevreden met het spel van PSV en hoopt stiekem op een nieuwe thema-avond in Eindhoven.

PSV versloeg Excelsior met 6-0 en kwam geen moment in gevaar. “We hebben er voor gestreden en de dingen gedaan die we moesten doen”, zegt Dumfries tegen Omroep Brabant. “We konden wel meer scoren, maar als je met 6-0 wint mag je daar tevreden over zijn.”

“We hebben nu veertien gespeeld en dertien gewonnen”, vervolgt de rechtsback. “Tegen Feyenoord kun je verliezen, dat is sowieso een lastige uitwedstrijd. We hebben daar lering uit getrokken en we gaan gewoon verder met waar we mee begonnen waren. Het is aan ons om rustig te blijven.”

Ondertussen hoopt Dumfries ook dat er de volgende keer een andere thema-avond rondom een PSV-wedstrijd kan worden georganiseerd. “Ik heb al aangegeven dat er de volgende keer een Surinamedag moet komen”, grapt de rechtsback. “Het was een mooie dag voor de Mexicaanse jongens.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *