‘Edson Alvarez onthuld waar hij Ajax boven PSV verkoos’


Edson Alvarez vertrok deze zomer naar Amsterdam om te gaan spelen voor Ajax. Hij had ook de mogelijkheid om voor PSV te kiezen maar hij koos elders. Hij vertelt nu de reden waarom.

Carlos Salcido, Maza Rodriquez, Hector Moreno, Andres Guardado, Hirving Lozano en Erick Gutierrez speelden of spelen stuk voor stuk in het Philips Stadion. In gesprek met Voetbal International zegt Álvarez: “Natuurlijk heb ik met de meesten van hen gesproken. Ook met Chicharito (Javier Hernandez, red.), Guillermo Ochoa en andere Mexicanen die eerder de stap naar Europa maakten. Bij PSV staan de deuren voor Mexicaanse spelers altijd open, dat zou voor mij dus ook de makkelijkste en veiligste keuze zijn.”

“Maar voor mij was het eigenlijk direct duidelijk dat ik naar Ajax wilde. Dat ik de eerste Mexicaanse speler bij Ajax ben, maakt de uitdaging nóg groter. Want ik wil met mijn transfer ook aan Ajax laten zien dat zij net als PSV rustig kunnen vertrouwen op Mexicaanse voetballers. Voor mijn landgenoten wil ik de deur bij Ajax openzetten”, aldus Álvarez.

 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!