PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Eervolle vermelding in The Guardian voor ‘hot subjects’ Frenkie de Jong en Lozano

The Guardian heeft een plekje ingeruimd voor Frenkie de Jong en Hirving Lozano. De Ajax-controleur en de PSV-aanvaller zijn door de Engelse kwaliteitskrant opgenomen in een lijstje met tien ‘hot subjects’ voor de pas geopende winterse transfermarkt.

The Guardian weet dat vrijwel de volledige Europese top, met Paris Saint-Germain op pole position, achter De Jong aanzit. De waarde van de man uit Arkel wordt op 67 miljoen euro geschat: acht minder dan de 75 miljoen die PSG volgens De Telegraaf voor De Jong gaat betalen.

Lozano is volgens de kwaliteitskrant 28 miljoen euro waard en wordt al enige tijd in verband gebracht met Everton. Bij The Toffees zit immers directeur Marcel Brands, die Lozano in 2017 naar PSV haalde. The Guardian verwacht echter niet dat de Mexicaan een winterse transfer gaat maken, aangezien PSV hem alleen voor de absolute hoofdprijs wil verkopen.

De overige namen in de top-tien zijn Lucas Hernández (Atlético Madrid, 80 miljoen), Nicolas Pépé (Lille, 33 miljoen), Miguel Almirón (Atlanta United, 26 miljoen), Aaron Ramsey (Arsenal, 17 miljoen), Victor Moses (Chelsea, 13 miljoen), Nouhou Tolo (Seattle Sounders, 6 miljoen) en Adrien Rabiot (PSG, transfervrij aan het einde van het seizoen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *