PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Eigenlijk is het toen fout gegaan met die oud-Ajacied’

Valentijn Driessen vindt dat Stefan de Vrij een betere optie is voor Oranje dan Matthijs de Ligt. Sinds zijn overstap naar het buitenland vindt hij hem namelijk erg tegenvallen.

In de vermoedelijke opstelling van Oranje tegen IJsland, mogelijk de beoogde formatie van Ronald Koeman op het EK, krijgt De Vrij de voorkeur boven De Ligt. “De Vrij speelt inderdaad niet altijd bij Internazionale, maar heeft het wel goed gedaan bij het Nederlands elftal”, legt Driessen uit in Kick-off. “Ik moet eerlijk zeggen, en dat is niet om Wim Kieft na te praten, dat dit niet de Matthijs de Ligt is zoals we hem kennen.”

De verdediger van Bayern München speelde wel Canada, maar dat kon Driessen niet echt bekoren. “Hij schoot een bal in een keer pardoes over de zijlijn, terwijl hij die gewoon kon aannemen. Dat zie je bij de amateurs, maar niet bij het Nederlands elftal”, aldus de journalist. “Ik vind hem niet de De Ligt die we kennen van Ajax. Eigenlijk is het fout gegaan vanaf het moment dat hij naar Juventus is gegaan. Je voelt bij hem niet de zekerheid die je bij De Vrij wel voelt.”

Het bericht ‘Eigenlijk is het toen fout gegaan met die oud-Ajacied’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *