Eindhovens Dagblad: PSV houdt ontwikkelingen bij Chelsea in de gaten

PSV houdt de ontwikkelingen rond Marco van Ginkel bij Chelsea nauwlettend in de gaten. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat woensdag. Van Ginkel herstelt momenteel van een operatie aan zijn knie. 

In de zomer wilde PSV de 26-jarige Van Ginkel graag inlijven, maar een kwetsuur aan z’n knie en de daaropvolgende operatie gooide roet in het eten. ‘Op het moment dat hij daarvan in de loop van 2019 hersteld is, ontstaat misschien een nieuwe situatie. PSV huurde Van Ginkel in de afgelopen jaren al drie keer en in de huidige winterstop is dit in principe niet aan de orde. Na afloop van dit seizoen kan dat anders zijn’, meldt het ED. 

Van Ginkel heeft in Londen een contract tot medio 2020. Het is volgens het ED niet ondenkbaar dat Chelsea de achtvoudig Oranje-international komend jaar in de etalage. ‘PSV zal benieuwd zijn naar de vraagprijs voor de oud-aanvoerder, die medio 2019 weleens een stuk lager kan uitvallen dan de afgelopen jaren.’

Een kanttekening: ‘De bedragen die de Britse topclub eerder in het hoofd had, zouden boven de tien miljoen euro hebben gelegen en dat is voor PSV simpelweg te veel geld.’

Van Ginkel werd in januari 2016 voor de eerste keer gehuurd door PSV. Later maakte de middenvelder op huurbasis nóg twee keer de tijdelijke overstap naar Eindhoven. Chelsea verhuurde Van Ginkel in het verleden ook aan AC Milan en Stoke City.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *