F-sider wilde Andy van der Meyde slaan

Andy Van der Meyde bekend in De Pers dat een F-sider hem in 2010 wilde slaan.

‘Een paar maanden nadat ik weg was bij PSV, kreeg ik opnieuw problemen over die tattoo, maar nu met de harde kern van Ajax. Waarom ik die Ajax-tattoo had weggehaald? Dat was op het Diemerfestijn, in september 2010. Een paar gasten van de F-side stonden om me heen. Een van hen wilde me slaan, maar miste. Daarna werd het één grote knokpartij. De volgende dag werd ik gebeld door Sven, de onlangs overleden leider van de F-side. Hij heeft me naar die jongens gebracht en hen sorry laten zeggen. Van de F-side kreeg ik toen een nieuwe tattoo aangeboden. Van Ajax, ja. Die moest ik tijdens Ajax-PSV laten zien, in het stadion. Heb ik in VAK410 nog een liedje gezongen door de megafoon. Alles is nu weer goed. Met die jongens die me toen in elkaar wilden slaan ben ik nu vrienden op Facebook’, aldus de voormalig aanvaller van Ajax.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *