PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Feyenoord voorlopig in de wachtkamer gezet’

Feyenoord en Yankuba Minteh kunnen het afgelopen seizoen terugkijken op een uitstekende samenwerking. Graag zouden ze hem dan ook nog een seizoen willen huren van Newcastle United. Alleen weten die nog niet wat ze met hem willen.

De zaakwaarnemer van Yankuba Minteh, Bakary Bojang, heeft van zich laten horen. Over de toekomst van de 19-jarige Minteh is hij duidelijk tegenover het Engelse medium Chroniclelive. “Als hij naar Newcastle gaat, zal hij zijn best doen. Als hij ergens op huurbasis naartoe gaat, zal hij ook zijn best doen. Hij wil gewoon aan het eind van de dag voetballen. Het is aan Newcastle en de manager om te beslissen of hij goed genoeg is of niet. Hij denkt er niet te veel over na. Hij zal proberen de manager ervan te overtuigen dat hij daar een rol heeft. Het wordt een spannende zomer en hij gaat gewoon zien wat er gaat gebeuren.”

Minteh brak dit seizoen door bij Feyenoord. Hij werd naarmate het seizoen vorderde steeds constanter en maakt een goede ontwikkeling door. Bojang is maar wat trots op zijn pupil: “Mensen vergeten dat soms. Voor Feyenoord spelen op jonge leeftijd en een vaste waarde zijn tijdens het seizoen, is geweldig. Soms maakt hij fouten, soms staat hij uit positie, maar hij speelt voetbal omdat hij ervan houdt.” Verder heeft de Gambiaan geen last van sterallures of afleiding buiten het voetbal. “Hij is niet zoals andere spelers die in grote auto’s rijden – hij fietst gewoon naar de wedstrijden en naar de trainingen. Zo is hij gewoon.”

Het bericht ‘Feyenoord voorlopig in de wachtkamer gezet’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *