PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Feyenoorder wil en kan naar Liverpool’

Arne Slot zou willen shoppen bij Feyenoord. Hij ziet het namelijk helemaal zitten om Lutsharel Geertruida naar Liverpool te halen, en de speler zelf zou hier ook voor openstaan. Hier maakt het medium ‘TEAMtalk’ melding van.

Verschillende Feyenoord-spelers zijn de laatste maanden in verband gebracht met een transfer naar Liverpool. Die geruchtenstroom kan niet los worden gezien van de overstap van Slot. Eén van de genoemde spelers is Geertruida, die onlangs nog werd gespot tijdens de uitwedstrijd tegen West Ham United.

Eerder deze week werd duidelijk dat Geertruida verschillende opties heeft in Engeland. Ook Tottenham Hotspur, Newcastle United en West Ham United circuleren als geïnteresseerde clubs. Het is evenwel de verwachting dat de centrale verdediger Slot achterna gaat, mochten beide clubs tot een akkoord kunnen komen.

Geertruida zou bovendien het meest onder de indruk zijn van de statuur van Liverpool. Er circuleert een bedrag van 20 tot 25 miljoen euro, mede vanwege diens volgend jaar aflopende contract. Voor de Premier League-gigant lijkt een dergelijk prijskaartje geen al te groot obstakel.

Het bericht ‘Feyenoorder wil en kan naar Liverpool’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *