Fledderus haalt verhaal bij Higler: “Achteraf dacht ik: wat ben je ook een eikel”

Technisch manager Mark-Jan Fledderus van Heracles Almelo wilde zaterdagavond tijdens de rust van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV verhaal halen bij scheidsrechter van dienst Dennis Higler. Een beslissing waarvan hij achteraf spijt heeft.

“Achteraf dacht ik: wat ben je ook een eikel. We speelden de eerste helft goed, maar door de rode kaart van Jesper Drost liep de wedstrijd zo anders”, aldus Fledderus tegen de TC/Tubantia. “Ik ging naar de scheidsrechter, maar hij wilde niet praten. Logisch natuurlijk. Het was de emotie en de spanning, maar past totaal niet bij mijn functie. Het helpt ook niets. Ik heb me voorgenomen om zoiets nooit meer te doen.”

Fledderus kijkt desondanks tevreden terug op de eerste seizoenshelft van zijn club. “Spelers zijn beter geworden, neem Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson, zij hebben stappen gemaakt. Dat geldt voor veel meer spelers. Het publiek heeft thuis mooie wedstrijden gezien, we verloren alleen van Feyenoord en PSV, maar er was wel spektakel in die duels.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *