PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Flinke opsteker voor PSV in Champions League-treffen’

PSV lijkt aanstaande dinsdag als het in de Champions League speelt tegen Sevilla ‘gewoon’ te kunnen beschikken over middenvelder Jerdy Schouten. De controleur was de afgelopen wedstrijden absent, maar lijkt zijn rentree weer te kunnen maken voor de Eindhovenaren.

Hij kreeg sinds zijn komst veel lof over zich heen. De middenvelder is in de basis de enige controlerende middenvelder die PSV in de gelederen heeft en daardoor is zijn aanwezigheid cruciaal. De Afgelopen wedstrijden was Schouten echter geblesseerd, maar tegen Sevilla zal de controleur weer aanwezig zijn. Het Eindhovens Dagblad meldt dat Schouten al weer volledig meetraint, maar dat nog niet volledig pijnvrij kon doen. Schouten was afwezig tegen FC Volendam omdat hij nog niet honderd procent fit was.

Voor PSV is dat nieuws een flinke opsteker. De Eindhovenaren staan dinsdag voor een confrontatie met Sevilla in de Champions League en met enkel veerman op ‘zes’ wordt het er niet beter op. Veerman vervulde de afgelopen wedstrijden de rol van Schouten, maar een doorslaand succes was dat niet. Tegen de mindere tegenstanders in de Eredivisie viel Veerman niet door de mand, maar in Europa wordt er een ander niveau verwacht.

The post ‘Flinke opsteker voor PSV in Champions League-treffen’ appeared first on PSVReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *