Hendriks ‘houdt afstand’: ‘Ga niet appen of bellen met spelers uit de Eredivisie’


Hélène Hendriks interviewt Mark van Bommel graag. De presentatrice van Veronica en FOX Sports vindt dat een interview met de trainer van PSV altijd leuke elementen bevat en ze is daarom blij dat Van Bommel terug is in de Eredivisie.

De trainer van PSV is onvoorspelbaarder tijdens interviews dan zijn voorganger Phillip Cocu. “Hij is toch wat meer outspoken in interviews dan Cocu”, zegt Hendriks in Veronica Magazine. “Je kon Cocu nooit betrappen op een vreemde uitspraak. Van Bommel heeft er een handje van een wedervraag te stellen. Dan krijg je een veel spannender gesprek.”

“Dat vind ik zelf wel prettig, die interactie”, vervolgt de presentatrice. “Je moet je ook een beetje kunnen ergeren aan iemand. Ik hou van schurende televisie. Ik ben er niet naar op zoek, maar het is prachtig als zoiets ontstaat.”

Hendriks weet dat ze in haar beroep voorzichtig moet zijn. “Ik hou altijd een professionele afstand. Als vrouw moet je toch een beetje uitkijken”, stelt ze. “Dat nadeel heb je als vrouw. Dus ik ga niet appen of bellen met spelers uit de Eredivisie.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!