Hiddink: ‘Misschien ga ik het wat rustiger aan doen’

Guus Hiddink lijkt dinsdagavond voor het laatst aan het roer te staan bij Turkije. Wat hij daarna gaat doen is nog niet bekend. De trainer maakte wel duidelijk dat hij niet naar Ajax gaat, een rol als bestuurder of beleidsmaker lijkt sowieso uitgesloten.

“Ik denk niet dat dat iets voor mij is”, zegt Hiddink in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dat betekent dat je er ook mensen uit moet gooien, dat je ver van het veld komt te staan. Ik denk niet dat dat bij mij past. Kijkend naar de toekomst, wil ik toch vooral dicht bij het voetbal blijven. Dat kan op het veld zijn, maar ook in een adviserende rol aan de zijlijn. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.

De 65-jarige trainer werd de afgelopen weken ook in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Anzhi Makhachkala. “Natuurlijk is het prettig als je keus hebt. Maar laat ik eerst dit maar eens afronden. Nee, van de dynamiek van het voetbal heb ik nog geen genoeg. Wel kan het zijn dat ik even voor een bepaalde periode rustig aan doe.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *