Ibrahim Sangaré verlaat veld met brancard, maar keert snel terug

PSV-middenvelder Ibrahim Sangare heeft gisteren in een kwalificatieduel voor zijn land Ivoorkust het veld in de eerste helft met een brancard verlaten. Opvallend was dat hij de tweede helft gewoon weer terugkeerde en de wedstrijd uitspeelde.

Sangaré bleek weinig schade te hebben overgehouden aan zijn kwetsuur. De Ivoriaanse bondscoach heeft er namelijk voor gekozen om Sangaré ook na de rust op het veld te laten staan. Ivoorkust is virtueel koploper van de kwalificatiepoule dankzij een 2-0 voorsprong bij rust. Sébastien Haller was met twee doelpunten goud waard voor zijn land.

PSV-coach Roger Schmidt zal de tweede helft van de wedstrijd van Ivoorkust met angst bekijken. De 23-jarige middenvelder is dit seizoen opnieuw vaste waarde op het middenveld bij de Eindhovenaren. Hij kwam in het nog prille seizoen al tien wedstrijden in actie voor de ploeg van Schmidt.

Sangaré geldt als een van de belangrijkste spelers in het elftal van de Eindhovenaren. De middenvelder, die vorig jaar werd overgenomen van Toulouse, moet samen met Marco van Ginkel de balans in het elftal bewaken.

The post Ibrahim Sangaré verlaat veld met brancard, maar keert snel terug first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *