“Ik ben de supporters van PSV enorm dankbaar”


Afgelopen zomer verruilde Angelino PSV voor Manchester City. De vleugelverdediger stond de laatste twee duels in de basis en speelde ook 90 minuten mee in de met 3-1 verloren topper tegen Liverpool.

“Dankzij mijn tijd bij NAC en PSV ben ik hier gekomen en ik zal dat altijd aan iedereen blijven vertellen”, zegt Angeliño in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “De eredivisie heeft mij gevormd. Mijn periode bij PSV koester ik, ook al is de spannende kampioensrace vorig seizoen niet goed afgelopen. We hadden echt een prima jaar en het is jammer dat we dat niet konden bekronen.”

Angeliño is niet iemand die gaat zweven. “Dit is de Premier League en het is wereldtop hè, deze omgeving. Je moet elke dag kei- en keihard blijven werken om bij of in het elftal te blijven. Deze competitie is zo intensief en sterk dat je nergens ook maar het kleinste steekje kunt laten vallen. Moeilijk? Nee, het is een droom die uit is gekomen”, vervolgt hij.

In Eindhoven is men hem ook niet vergeten. Een ovatie van het Philips Stadion heeft hij op zak, maar mede door zijn drukke agenda is het er voor Angeliño nog niet van gekomen. “Ik zeg het hier dan ook nog maar een keer, dat ik de supporters van PSV enorm dankbaar ben. Net als bij NAC heb ik me er van de eerste tot de laatste seconde thuis gevoeld”, besluit hij.

 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!