‘Ik vind dat alle Nederlandse PSV-spelers gewoon international zouden moeten zijn’

Willy en René van de Kerkhof zijn niet tevreden over de ontwikkeling van Jorrit Hendrix. De middenvelder van PSV speelde dit seizoen in alle Eredivisiewedstrijden mee bij de Eindhovenaren, maar kan nog geen indruk maken op het tweetal.

Hendrix is nog geen international en de broers Van de Kerkhof vinden dat dat wel zou moeten. “Bij Hendrix moet het nog beter”, zeggen de PSV-iconen in gesprek met Voetbal Inside. “Die is een beetje blijven staan in zijn ontwikkeling, hij heeft de stap nog niet gemaakt. Ik vind dat alle Nederlandse PSV-spelers in potentie international moeten zijn maar dat mist hij dan nog.”

Ook de rol van Gastón Pereiro bij PSV komt aan bod. “Pereiro valt me een beetje tegen. Dat vind ik persoonlijk één van de beteren en misschien wel de beste speler die PSV heeft. Het komt er alleen niet uit bij hem.”

“Bart Ramselaar moet je houden”, vervolgen de broers Van de Kerkhof. “Op dit moment zit hij misschien niet bij de eerste elf, maar hij is een goede speler om bij je eerste veertien of vijftien spelers te hebben. Het is een prima vervanger van een andere speler.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *