In het kort: Ajax verder met ’travel partner’, Lozano wint UEFA-stemming

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek ‘In het kort’.

Lozano wint ‘fan-poll’ van WK 2018
Hirving Lozano heeft volgens 14.000 stemmers op een poll van de UEFA de ‘beste individuele prestatie’ geleverd tijdens het WK 2018. In het Luzhniki Stadion hielp hij Mexico met een knap doelpunt aan de overwinning tegen Duitsland in de poulefase. 

Sampaoli aan de slag bij Santos
Jorge Sampaoli is de nieuwe coach van de Braziliaanse club Santos. Santos eindigde vorig seizoen op een teleurstellende tiende plaats, waarna coach Alexi Stival zijn biezen pakte. Sampaoli werd na het afgelopen WK ontslagen door Argentinië.

Ajax verder met TUI
Ajax heeft de overeenkomst met ’travel partner’ TUI opengebroken en met vijf jaar verlengd. TUI blijft de komende vijf jaar dus de reizen voor de spelers, directie, sponsoren en business members verzorgen naar Europese wedstrijden en trainingskampen. Ook gaat TUI in samenwerking met de club Camps & Clinics aanbieden op verschillende TUI Resorts door heel Europa. Fans kunnen dan over de hele wereld kennismaken met de manier van trainen van Ajax.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *